Spaarpot MO8187

Spaarpot

Doorzichtige, inklapbare spaarpot.
Artikelnummer: MO8187
Bekijk meer: Kunststof spaarpotten
Spaarpot is uitverkocht.
Grotere aantallen van deze spaarpot kunnen custom made gemaakt worden. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of bekijk alternatieven in de rubriek kunststof spaarpotten.

Dit relatiegeschenk is nog niet beoordeeld. U kunt de eerste zijn om dit artikel te beoordelen!

Schrijf een beoordeling

Alternatief voor Spaarpot


Hieronder staan goedkope relatiegeschenken die veel verkocht worden en vergelijkbaar zijn met bovenstaande Spaarpot. Bekijk de rubriek Kunststof spaarpotten voor meer alternatieven.

1,00
(49)
Actuele voorraad: 17052
0,50
(8)
Actuele voorraad: 67974
1,00
(3)
Actuele voorraad: 5641
0,78
(2)
Actuele voorraad: 82669
0,76
Actuele voorraad: 14262
0,83
(1)
Actuele voorraad: 15282
1,15
(1)
Actuele voorraad: 3465
1,30
Actuele voorraad: 266
Bekijk meer Kunststof spaarpotten

Monster van spaarpot aanvragen


De kosten voor toezending van één zichtexemplaar van de spaarpot (artikel MO8187) bedraagt de stuksprijs à € 0,63 en 7 Euro verzendkosten (exclusief BTW). Het toezenden van zichtexemplaren is bedoeld om het artikel te beoordelen, voorafgaand aan een eventuele bestelling voor een groter aantal relatiegeschenken. Zichtexemplaren worden uitsluitend verzonden aan zakelijke klanten zoals bedrijven, verenigingen en organisaties.

 

Vraag stellen over spaarpot


Via onderstaand formulier kunt u gemakkelijk een vraag stellen aan ons verkoopteam over bovenstaande Spaarpot. Binnen circa één uur (op werkdagen) ontvangt u dan een reactie. Wilt u gelijk een antwoord op uw vragen, neem dan even telefonisch contact met ons op.

 

Offerte aanvragen voor spaarpot


Wilt u een persoonlijke offerte ontvangen voor bovenstaande Spaarpot? Stuur ons uw wensen via het onderstaande formulier, dan ontvangt u razendsnel een vrijblijvende offerte van ons. Voor grotere aantallen kunnen wij meestal nog betere prijzen afgeven dan online al weergegeven. Vraag gerust naar onze scherpste prijs. Het verplicht u tot niets!